Regisztrálj a miCoach.com honlapon

Hogyan működik a miCoach

Készítsd el saját edzéstervedet

A legjobb edzés a tervvel kezdődik. A kívánt eredmények eléréséhez mindig új edzésekre és kihívásokra van szükséged. A miCoach segítségével mindez egyszerű.
A miCoach különleges tervet kínál számodra, függetlenül attól, hogy edzel vagy például teniszezel - segítségével bármely sportágban elérsz a csúcsra. Regisztrálj ingyenesen, és válaszd ki, hogy személyre szabott kardiotréninget vagy erőnövelő és rugalmasságfejlesztő edzéseket akarsz-e, és kezdd el még ma.

Kezdd el az edzést

Ha már kiválasztottad az edzéstervet, kezdj el edzeni. A miCoach edzésprogramokat négy különböző színű zónába rendezték, amelyek igazodnak hozzád valamint a te kardioedzéstervedhez vagy az erőnövelő és rugalmasságfejlesztő programodhoz.

A miCoach segítségével nyomon követheted kardiotréningjeidet – a fülhallgatón keresztül valós idejű visszajelzést kapsz.  A miCoach Mobile alkalmazásnak és a  miCoach Pacer készüléknek köszönhetően edződ mindig elérhető. 

Kövesd nyomon fejlődésedet

A miCoach online szinkronizálható, tehát ellenőrizheted a statisztikáidat, erőnléttel és rugalmassággal kapcsolatos adatokat adhatsz meg, nyomon követheted fejlődésedet, és minden edzésedről visszajelzést kaphatsz.

A miCoach Mobile alkalmazás segítségével minden edzésről azonnal visszajelzést kapsz, a rendszer minden edzést elemez, így tökéletesen informált leszel (és kitűnhetsz), bárhol is vagy.

Regisztrálj a miCoach.com honlapon