Regisztrálj a miCoach.com honlapon
« Vissza

FAQ

Hogyan párosítsam a miCoach Zone készüléket a szívritmusmérővel?

Ha a miCoach Zone készülékkel együtt szívritmusmérőt is tartalmazó csomagot vásároltál, a szívritmusmérő és a miCoach Zone már párosítva van, és együtt fognak működni.
Ha azonban külön vetted meg a szívritmusmérőt, akkor először aktiválnod, majd párosítanod kell a miCoach Zone készülékkel. A párosítás után a miCoach Zone fogadni tudja a szívritmusmérő jeleit, és működése csoportos edzés esetén is zavarmentes lesz.
A miCoach Zone és a szívritmusmérő párosítását a Zone készülékben végzett elemcsere után is el kell végezned.
Megjegyzés: A szívritmusmérő elemcseréje után nem kell a készülékeket újra párosítani.

 

Hogyan kell a készülékeket párosítani:

  1. Ellenőrizd, hogy nincs-e lemerülve a miCoach Zone vagy a szívritmusmérő eleme. Szükség esetén cseréld ki az elemeket.
  2. Helyezd fel a szívritmusmérőt. Be kell nedvesítened az elektródákat, a szívritmusmérőt pedig megfelelően kell a mellkasra helyezned. Hagyd a mérőegységet 10-15 másodperc a mellkasodon, hogy érzékelje a pulzusod. Ha a szívritmusmérő elhelyezésére szolgáló beépített zsebbel ellátott adidas márkájú öltözéked van, ellenőrizd, hogy jól illeszkedik-e (a testedhez kell simulnia). Az anyagba szőtt érzékelőket kellőképpen be kell nedvesíteni, hogy érzékelni tudják a pulzusod.
  3. Ellenőrizd, hogy 50 méteres körzetben nincsenek-e más ANT plus technológiával ellátott adóvevő készülékek.
  4. Öt másodpercig tartsd egyszerre benyomva az elülső és hátulsó gombot. (A LED „---“ kijelző megjelenésekor felengedheted a gombokat.) Ezt követően a miCoach Zone keresni kezdi a szívritmusmérő által küldött jeleket. Amint megtalálja, a pulzáló LED kijelző jelzi, hogy megtörtént a szívritmusmérő és a miCoach Zone helyes párosítása. A párosítás után a miCoach Zone csak azt a szívritmusmérőt fogja keresni, amelyikkel párosítva volt. Ennek köszönhetően  megtudhatod aktuális pulzusértékeidet még akkor is, ha a közelben más szívritmusmérő készülék is található.
Regisztrálj a miCoach.com honlapon