Regisztrálj a miCoach.com honlapon
« Vissza

FAQ

A Pacerem nem tudja megtalálni az érzékelőket

1. lépés

Először is ellenőrizd, hogy fel van-e töltve a miCoach Pacer. Ha nem tudod, hogy fel van-e töltve, csatlakoztasd körülbelül 10 percre a számítógépedhez.

 

2. lépés

Ellenőrizd, hogy megfelelően van-e elhelyezve a szívritmusmérő:
 

 • Nedvesítsd be az elektródákat az adóvevővel ellátott textilpánton (a szívritmusmérő ennek köszönhetően érzékelni tudja a pulzusod), és ellenőrizd, hogy körülbelül a mellkasod közepén vannak-e.

 • Helyezd fel a mellkasod alsó részére úgy, hogy érintkezzen a bőröddel.

 • Ha szívritmusmérő elhelyezésére szolgáló beépített zsebbel ellátott adidas márkájú öltözéked van, a ruhának a testhez kell simulnia, és az anyagban levő érzékelőket kellően be kell nedvesíteni ahhoz, hogy érzékelni tudják pulzusodat.
  putonpacer1-original 

 

3. lépés

Most pedig ellenőrizd, hogy a lépésszámlálód jól van-e a csatlakoztatva:

 

1. módszer: Helyezd a cipőfűző klipszet a cipőfűző alá, és felülről pattintsd rá a lépésszámlálót. A cipőfűzőre rögzített készüléken levő adidas logónak felfelé kell néznie.


putonpacer2-original 

  

2. módszer: Ha a miCoach rendszerrel kompatibilis cipőt viselsz, vedd le a lépésszámlálóról a cipőfűző klipszet, vedd ki a cipődből a talpbetétet, és helyezd a lépésszámlálót a cipő közepén található mélyedésbe. A mélyedésbe helyezett számlálón levő adidas logónak lefelé kell néznie.
putonpacer3-original 

 

4. lépés 

Nyomd meg a középső gombot, és próbáld meg kikapcsolni majd újra bekapcsolni a Pacert (hogy megkeresse az érzékelőket).

putonpacer4-original 

 

5. lépés

Ha a kijelzők folyamatosan pirosan világítanak, próbáld meg újra párosítani a Pacert az érzékelőkkel. Ellenőrizd, hogy 40 méteres körzetben nincsenek-e valamilyen, az ANT+ technológiával kompatibilis berendezések. Ezek a berendezések zavarhatnák a párosítást.

 1. Helyezd fel a szívritmusmérőt és/vagy a lépésszámlálót. Ne felejtsd el a szívritmusmérő pántján benedvesíteni az érzékelőket, amíg a mellkasodon van.
 2. Állítsd először a miCoach Pacert az „OFF“ állásba. 
 3. Nyomd meg és tartsd benyomva a „Kezdés“ (futó ikonnal jelzett) gombot.
 4. Állítsd az üzemmódkapcsolót a miCoach-ra.
 5. Tartsd a „Kezdés“ gombot még 5 másodpercig benyomva.
 6. Amíg a működésjelző pirosan és zölden villog, a Pacer a párosítás üzemmódban van. Most már elengedheted a futó ikonnal jelölt gombot. Ha a lépésszámláló nem reagál, mozgasd meg a lábadat, és próbáld meg újra a csatlakoztatást. Ezt követően lehetséges lesz a készülékek megfelelő párosítása.
 7. A készülékből a következő szöveg lesz hallható: „Üdvözlünk a miCoach rendszerben, az érzékelők párosítása folyamatban“. Mialatt a Pacer keresi az új érzékelőket, az érzékelők ikonjai pirosan villognak. Miután a készülék megtalálta az érzékelőket, a kijelzők zöldre váltanak.
 8. A készülék készen áll a használatra.

 

6. lépés

Ellenőrizd az elemeket a szívritmusmérőben és a lépésszámlálóban, és szükség esetén cseréld ki őket. Mielőtt újraindítanád az érzékelők keresését, ellenőrizd, hogy a lépésszámláló hátlapja rendesen be van-e csukva.  Megjegyzés: Nem szükséges újra párosítani a miCoach Pacer készülékkel.

 

7. lépés

Ha már az összes fenti lehetőséget kipróbáltad, és az érzékelők még mindig pirosan világítanak, fordulj a miCoach vevőszolgálat csapatához. Szívesen segítünk.

Regisztrálj a miCoach.com honlapon